Eliane

on

Bij kapsalon Eliane kun je zowel met als zonder afspraak terecht voor zowel dames als heren. Bij kapsalon Eliane zijn ze gespecialiseerd in krullen en afro haar.

Eliane is van Braziliaanse afkomst en heeft jarenlange ervaring als kapster. Ze heeft in zowel Hasselt en sinds september 2018 een kapsalon aan de Landstraat in Bussum.  Eliane heeft naast zichzelf twee ervaren kapsters; Wilma en Bianca die beiden ook al ruim 20 jaar in het kappersvak zitten en al langer aan de Landstraat werkzaam zijn.
De salon heeft een knusse sfeer en de koffie en thee staan altijd voor je klaar!

Ook voor bruids en opgestoken kapsels ben je bij Eliane aan het juiste adres, wil je je haar klassiek opgestoken? Of juist een beetje speels? Vraag de mogelijkheden en steel de show op jouw evenement!

 

 

Wil je je haar een natuurlijke look geven met alleen wat highlights? Of wil je meegaan met de laatste trends? Eliane en haar team krijgen regelmatig trainingen van professionals om zo op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends.

 

Ook heren zijn met of zonder afspraak welkom bij kapsalon Eliane! Onder het genot van een lekkere kop koffie zorgt het team van Eliane dat je weer goed verzorgd de deur uit gaat.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 08:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Telefoon : 035-691 8225

Spread the love