Knippen&zo Bussum

on

Arthur en Sacha zijn 2 ervaren allround kappers die zich regelmatig laten bijscholen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, producten en trends voor zowel dames als heren. Zo zorgt dit powerteam ervoor dat jij altijd goed verzorgt en met een kapsel dat bij jou past de deur uitgaat!

Voor de dames is er een geheel nieuwe verzorgings- en kleur lijn van het Zwitserse merk Trinity. Voor Arthur en Sacha is het belangrijk dat de producten waarmee jouw haar wordt verzorgt en behandeld van topkwaliteit zijn en jouw de onvergetelijk salon ervaring geeft waardoor je met een goed gevoel én een mooi kapsel de deur uitgaat. Trinity is vrij nieuw in Nederland en is exclusief verkrijgbaar bij de kapsalon. Trinity heeft hoogwaardige producten voor verzorging, styling en kleuring.

Ook nieuw in de salon van Knippen&zo is de ultieme beleving van Triniforce: De fibre thickener en keratinefiller. De fibre thickener is opstaan door een combinatie van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en baanbrekende technologie. Hierdoor worden de vezels van binnenuit opgebouwd en krijgt het haar nieuwe kracht en energie! Daarbij is er gebruik gemaakt van bekende technologieën die al langer in de huidcosmetica worden gebruikt. Een aanrader voor mensen die bijvoorbeeld door dieeten dunner en futloos haar hebben en voor de 40+ dames die hun haar een lekkere oppepper willen geven. Succes gegarandeerd en je hebt er 3 maanden plezier van! TRINIFORCE KERATIN FILLER is voortgekomen uit de combinatie van hoogwaardige, natuurlijke, ingrediënten en baanbrekende nieuwe technologieën. Zodoende worden de haarvezels van binnenuit opgebouwd en krijgen ze nieuwe kracht en energie! We gebruiken hiervoor een natuurlijk ingrediënt van het haar – Keratine. Keratine is een haar-eigen stof en wordt gebruikt als een soort van „transplantatiemiddel”.keratinefiller Ook van dit product heb je 3 maanden plezier!

Styling: >>reload is de styling serie TRINITY haircare. Met ons assortiment van stylingsproducten vervullen wij iedere stylingsbehoefte – kort of lang, krullend of glad haar, alles perfect in model! Of je nou gekleurd, krullend, droog of beschadigd haar hebt, voor ieder type is er een uitstekend styling product.

Verzorging: Voor ieder haartype is er een verzorgingslijn met shampo, conditioner, masker en olie. Vraag aan Arthur of Sacha welk product het beste bij jouw haar past om je haar thuis bij te houden zodat je haar altijd goed verzorgt is en goed onderhouden wordt, ook thuis!

Kleuring: Van een normale kleuring tot de meeste speciale technieken: met behulp van waardevolle verzorgingsbestanddelen die speciaal zijn ontwikkeld, kan crème oxyd toegepast worden met de colours of TRINITY en OXIBLONDE hi.7, om de beste resultaten en een optimale bescherming van het haar en de hoofdhuid zeker te stellen. The colours of TRINITY bieden 134 nuances voor natuurlijke, briljante en langdurige resultaten. VDT crème haarkleur is de kleurserie voor artistieke kleuringen.VDT crème oxyd – de ideale aanvulling aan het VDT kleurenspectrum. De formule met hoogwaardige argan olie is speciaal ontwikkeld voor de toepassing met de nuances van VDT haarkleuringen en onze OXIBLONDE evolution.

Voor de heren heeft Knippen&zo een echte mannenlijn: Tailor’s

Verzorging: Ben je klaar met de shampoo van je vriendin, waardoor je naar bloemen, de fruitmand of roze snoepjes ruikt? Dan hebben we iets voor je: de TAILOR’S Grooming hair care producten. Een compacte serie, eenvoudig maar krachtig, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van het haar van een man. Bijvoorbeeld TAILOR’S Hair & Body Wash is de exclusieve vocht inbrengende verzorging voor mannen. Cafeïne en menthol simuleren de microcirculatie van de hoofdhuid en geven een fris gevoel op de huid en het haar. Provitamine B5 regenereert en hydrateert het haar. Breng aan op nat haar en masseer het goed voordat je het uitspoel

 

Styling: Ontwikkeld voor de unieke behoeften van het haar van mannen: de ultieme styling-tools van TAILOR’S Grooming. Gel, Clay, Wax, Pomade, Cream, Gum en Glue helpen jou bij het creëren van jouw eigen stijl en houden jouw haar en hoofdhuid gezond.

Scheren: De TAILOR’S GROOMING Shaving Series is ontwikkeld met dezelfde basisprincipes waarop het merk is gebaseerd: Uniek. Individueel. Krachtig. Mannelijk. En dat alles met een onmiskenbare stijl.

 

Bij Knippen&zo kunt u met en zonder afspraak terecht en kunt u heel simpel via de website online een afspraak maken.

 

 

 

Spread the love