Nettorama

on

De Compleetste Lage-Prijzen-Supermarkt van Nederland

Een goed en supervoordelig winkelaanbod, dat zoveel mogelijk wordt afgestemd op de actuele wensen van de lokale consument. Op basis van die succesformule heeft de supermarktketen Nettorama zich sinds de oprichting in 1968 ontwikkeld tot een trendsettende ‘merkendiscounter’. Naargelang de plaatselijke kansen en behoeften wordt gekozen voor elke dag lage prijzen en harde weekaanbiedingen. Uit onderzoek komt Nettorama steeds opnieuw naar voren als de compleetste lage-prijzen-supermarkt van Nederland.

Modern en professioneel

Nettorama is een moderne kwaliteitsdiscounter die een professionele aanpak koppelt aan goed koopmanschap. De organisatie telt inmiddels 31 winkels met een vloeroppervlak van 1000 tot 1500 m2. In verband met de succesvolle ontwikkelingen wordt voortdurend gezocht naar geschikte vestigingslocaties en nieuwe uitbreidingsmogelijkheden. Het hoofdkantoor en distributiecentrum bevinden zich in Oosterhout.

A-merken en vers

De klanten van Nettorama zijn verzekerd van een breed merkenassortiment (ruim 6000 artikelen) voor een opvallend lage prijs. Speerpunt zijn de dagelijkse levensmiddelen. Het aandeel A-merken bedraagt 70 procent. Daarnaast voert Nettorama een groot aantal artikelen van haar huismerken, G’woon en Perfekt. Bij de versgroepen (aardappelen, groenten, fruit, brood, vlees en zuivel) gaat het in alle vestigingen om zelfbediening. Nettorama is de enige merkendiscounter die in versaandeel hoog scoort. Eens te meer het bewijs van een hoge kwaliteit voor een lage prijs.

10 tot 15 procent goedkoper

Nettorama staat bekend als een innoverende organisatie, maar ook als een merkendiscounter die het prijswapen uitstekend weet te hanteren. Het prijsniveau ligt gemiddeld opmerkelijk laag: 10 tot 15 procent lager dan andere supermarktketens. Bij consumententesten komt Nettorama steeds opnieuw als voordeligste kruidenier uit de bus. Steeds meer consumenten, uit alle inkomensgroepen, weten hierdoor de weg naar Nettorama te vinden. In tegenstelling tot veel andere supermarktorganisaties werkt Nettorama niet met spaarprogramma’s voor klanten. Het voordeel wordt direct aan de klant doorgegeven.

Openingstijden

Maandag 08:00 – 20:00
Dinsdag 08:00 – 20:00
Woensdag 08:00 – 20:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 08:00 – 20:00
Zondag Gesloten

Telefoon : 035-6917776

Spread the love