Kapsalon Fresh

on

Fresh de enige traditionele Turkse kapperzaak van Bussum
Ik ben trots dat ik op mijn 25e een kapperszaak heb en dat mijn jongensdroom is uitgekomen. Op mijn twaalfde ben ik begonnen bij een familielid die een eigen kapperszaak had. Ik mocht daar vegen, koffie en thee inschenken voor de klanten en een praatje maken, maar het mooiste was om te kijken hoe een klant geknipt werd. Dat vond ik toen al fascinerend.

Na de middelbare school heb ik de kappersopleiding op het ROC gevolgt en ben ik voor verschillende kappers gaan werken om ervaring op te doen. Bij Kapsalon Fresh in Bussum wordt er namelijk op de traditionele Turkse manier gewerkt. Bij een Turkse kapper kom je niet alleen om je haar te laten knippen. Nadat ik het haar in model heb geknipt, brand ik de ongewenste oor haren gratis weg. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Ook haal ik neus en wangharen weg en kunnen de wenkbrauwen bijgewerkt worden. Het waxen van de wangen en het voorhoofd hoort ook bij de behandeling.

Ik scheer altijd met een open scheermes, een unieke Turkse ervaring. Vooraf word je gezicht verwarmt met een warme handdoek om de haren zachter te maken. Vervolgens breng ik een schuimende scheercrème aan om met de scheermes tot een bijzonder glad resultaat te komen.

In de winkel verkoop ik ook verschillende aftershave’s, zodat u met een lekkere geur de winkel verlaat. U kunt zonder afspraak gewoon even binnenlopen de koffie staat altijd klaar.

Openingstijden:

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Telefoon : 035-631 2064

Spread the love