Hendrikse, de meesterslager met koksmuts

on

Slagerij Hendrikse is al 50 jaar een begrip in het Gooi en omstreken. Meesterslager Manolito heeft het stokje bijna 10 jaar geleden overgenomen en zorgt er iedere dag voor dat wat u mee naar huis neemt met vakmanschap is uitgezocht, bereid en dagvers is.

Sinds 2014 mag Manolito zich MeesterSlager noemen.                                                                                           De titel branche erkende meesterslager is er alleen voor de állerbesten in de slagersbranche. Het behalen van de meestertitel is de kroon op het werk en is het bewijs dat Manolito een slager is die op topniveau functioneert; als vakman en ondernemer. Maar ook van visie en het doorvoeren van innovatie als slager.

Niet voor niets mag slagerij Hendrikse zich biefstuk specialist noemen; Argentijns, Iers, Amerikaans en Japans rundvlees wordt zorgvuldig voor u geselecteerd en de herkomst is altijd bekend. Voor Manolito is het belangrijk dat slagerij Hendrikse u een constante kwaliteit kan garanderen daarom reist hij regelmatig af naar de boerderijen waar het rundvlees vandaan komt om zelf de runderen te selecteren.

Het exclusieve Japanse Wagyu rundvlees, ook wel Kobe genoemd,  is sinds 2009 verkrijgbaar bij de slager met koksmuts. Dit zéér exclusieve vlees wordt maar aan een paar slagerijen in Nederland geleverd en staat alleen op de kaart bij toprestaurants. Waarom deze Wagyu rund zo bijzonder is dat kunt u lezen op de website van slagerij Hendrikse.  Het assortiment bestaat uit:

  • Entrecote
  • Ribeye
  • Tournedos
  • Lendesteaks

 

 

Naast het prachtige assortiment rund heeft slagerij Hendrikse een mooi assortiment varkensvlees met 3 sterren beter leven keurmerk van Livar. Zo weet u direct waar het vlees vandaan komt en dat u gegarandeerd een mooi en eerlijk stukje varkensvlees mee naar huis neemt.

Prachtig kalfsvlees van een kalf gehaktbal tot aan kalf zwezerik, ook hier word al het vlees zorgvuldig geselecteerd zodat weet dat er iets moois op tafel komt.

Kip mag uiteraard ook niet in het assortiment ontbreken van scharrelkip tot een hele gegrilde kip, je vind het allemaal bij slagerij Hendrikse.

 

 

En niet te vergeten lamsvlees, een mooi assortiment en uiteraard in het seizoen Texels zuiglam!

Werkend Bussum verzameld zich in de pauze bij slagerij Hendrikse om een                                          heerlijk broodje te halen. Een ruim assortiment vleeswaren, verse filet americain en natuurlijk de befaamde grill en ketelworst.

 

Heeft u zelf geen zin om te koken? De slager met koksmuts bereid iedere dag de heerlijkste maaltijden die u thuis alleen maar even hoeft op te warmen, gemak dient de mens!

Geen zin in een uitgebreide maaltijd? De soepen van slagerij Hendrikse zijn al jaren geliefd, een ruim assortiment en natuurlijk in de seizoenen bijvoorbeeld aspergesoep en in de winter hele lekkere erwtensoep.

Als het zonnetje schijnt is het meteen een stuk drukker in de Landstraat. Liefhebbers uit het Gooi en omstreken haalt zijn BBQvlees of pakket bij slagerij Hendrikse.  Een ruim assortiment BBQ vlees weet zijn weg op menig Gooische barbecue te vinden. Wil je er zeker van zijn dat jouw favorieten nog te verkrijgen zijn? Bestel dan op tijd!

Over gemak gesproken, Slagerij Hendrikse is al jaren een begrip als het om catering gaat. Van tapas-hapjes en amuses tot aan warme en of koude buffetten. Ook kunt u de huur van bijvoorbeeld glazen, tafels, bestek, heaters en noem het maar op via Hendrikse regelen. Dat scheelt u weer een hoop tijd en weet u zeker dat uw feest of evenement goed geregeld wordt

Wilt u het helemaal makkelijk? Wist u dat slagerij Hendrikse een webshop heeft, waar u heel gemakkelijk alles kunt bestellen?

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 07:30 – 1800
Woensdag 07:30 – 1800
Donderdag 07:30 – 1800
Vrijdag 07:30 – 1800
Zaterdag 07:30 – 1600
Zondag Gesloten

Telefoon : 035-691 3559

Aanbiedingen

 

Spread the love