Lecker kaas, noten, delicatessen

on

Lecker opende in september 2016 de deuren van de kaaswinkel aan de Landstraat,  waarin een ruim assortiment binnen en buitenlandse kazen te vinden is die je niet snel in de supermarkt zult aantreffen. Mooie boerderij kaasjes, bijzondere buitenlandse kazen, schapen en geitenkaas, Boerenkaas en verkooppunt van de lekkerste oude kaas van Nederland die maar liefst 2 maal met goud werd bekroond; de Gooische Pikante.

Bij Lecker adviseren ze u graag bij het samenstellen van een lekkere kaas of borrelplank en kunt u natuurlijk ook een complete borrel of kaasplank bestellen.

Bij Lecker branden ze de noten en pinda’s zelf en hebben ze een lekker assortiment zakjes met allerlei lekkere mixen en rijstcrackers; 3 zakjes voor maar 5,-! Er zijn regelmatig leuke notenaanbiedingen!

Sinds enige tijd verkoopt Lecker koffie en thee van de Pelikaan uit Zutphen. De Pelikaan bestaat al 200 jaar en is een begrip bij koffie en thee liefhebbers. Speciaal voor Lecker maakte de Pelikaan de “droom van Bussum” theemelange.

Ook verkoopt Lecker  ”  de beste drop ooit, volgens Klepper en Klepper”, en inderdaad vinden de zakjes drop gretig aftrek! Binnenkort een nieuwe variant; honingdrop. De drop van Klepper en Klepper is vrij van gelatine.

Lecker heeft vooral ’s winters veel vaste klanten voor hun eigen Zwitserse kaasfondue, bereid met 5 soorten Zwitserse kazen. Maar wilt u een andere variatie, dan kan dat natuurlijk ook: boeren- kaasfondue, truffelkaasfondue, kaasfondue met roquefort, of een lekkere kruidenkaas toegevoegd. Nieuw bij Lecker is Kaasfondue in Blik. Een eerlijke kaasfondue bereid met boerenkazen, italiaanse witte wijn, wat maizena en water. Even warm maken en aan tafel! De Kaasfondue in blik bevat geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Ideaal ook voor op de camping!

Op zoek naar een leuk en lekker kadootje? Bij Lecker maken ze graag een kado(mandje) voor u. Dat kan met kaas, noten, (truffelchips), vijgenbrood, chutneys, olijf olie of lekkere balsamico, een potje jam of mosterd… kortom de keuze is reuze! Wilt u een kaasplankje kado geven? Ook dat kan, u mag uw eigen plankje meenemen maar bij Lecker hebben ze ook een aantal plankjes op voorraad.

Pindakaas fan? Ook dan kunt u bij Lecker uw hart ophalen! Een goed assortiment pindakaas van De Pindakaaswinkel staat voor u klaar.

Het beste kunt u zelf eens een kijkje in de winkel nemen (betreden op eigen risico met zoveel lekkers!) Openingstijden:

Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Telefoonnummer: 0612683545

Spread the love